nog 1dag en dan is het zover - Reisverslag uit Dordrecht, Nederland van liesje Palit - WaarBenJij.nu nog 1dag en dan is het zover - Reisverslag uit Dordrecht, Nederland van liesje Palit - WaarBenJij.nu

nog 1dag en dan is het zover

Door: liesje

Blijf op de hoogte en volg liesje

03 Oktober 2009 | Nederland, Dordrecht

zo mijn laatste nachtje werken zit erop.straks even mn koffer pakken.tja mijn moeder en mn zussen hebben alles al gedaan.morgen vertrekken wij bij mijn moeder en heel de familie gaat ons uitzwaaien hihi.ik denk dat iedereen een beetje zenuwactig is.ik wil een ieder die ons via een kaartje.sms.mobiel.persoonlijk. een fijne vakantie hebben toe gewenst.bedanken het doet ons goed.

groetjes mama en de gezusters palit

• 05 Oktober 2009 - 09:39

Riet:

Hallo Liesje,
    Heb je lekker geslapen in het vliegtuig of hebben ze je wakker gehouden. Ik hoop dat jullie een goede vlucht gehad hebben en ondanks de aardbeving daar hoop ik dat jullie een fijne vakantie hebben.Liefs, Riet

• 05 Oktober 2009 - 14:20

Daud:

Hallo familie,ik hoop dat jullie een fijne vlucht hebben gehad en dat jullie toch nog een beetje hebben kunnen slapen in het vliegtuig.
    Geniet met z'n allen van de drie weken dat je daar bent.Hoe is het met mama kan ze het wel hebben? En ik ga jullie volgen in die drie weken.Dus hou de thuisblijvers op de hoogte. Veel liefs van ons Daud,Renny en de kinderen.

• 06 Oktober 2009 - 15:55

Giovanni:

hallllooooo wanneer komt er informatie uit de rimboe op de site :D haha ik wacht op informatiee :P doeigies

• 06 Oktober 2009 - 19:20

Katja:

Ha die Lies en reisgenoten. Hebben jullie een goede vlucht gehad? Hoop dat jullie een hele leuke vakantie hebben. Wilde je nog sms-en zondag, maar was te laat! Hou je haaks en geniet van je vakantie. Als er iemand is die dat verdiend heeft ben jij het wel! Groetjes !! Katja